logo GiZ

NL-Doet Ville Fleurie 2015

 

21 maart 2015

Goed begin is het halve werk!

 

20150321 NL Doet 010 VvV

Dit team heeft met NL-Doet op 21 maart de start gelegd voor Ville Fleurie. Op de foto vlnr: Janick Meursing; Theresa Bazuin;Noco Heij; Martin Takens; Henk Zeelenberg; Henk Meems; Janette Meems; Marja Tjassens en gehurkt Bertus Reinders

20150321 NL Doet 075 VvVMet financiële ondersteuning van het Oranjefonds heeft Volksvermaken een goed begin gemaakt met de bouw van bloembakken en ornamenten ten behoeve van Ville Fleurie. Meer dan de helft van de soms metershoge constructies ligt gereed om in mei het dorp in de bloemen te zetten. In de loodsen van Bouwbedrijf Enting zal nog enkele dagen gewerkt moeten worden om de rest af te werken.

 

Een actieve dag, maar zeker ook een gezellige dag. De
teams - er waren maar liefst 4 vrijwilligersteams aan de slag in Grolloo - hielpen elkaar wanneer dat zo uit kwam en helemaal super was de gezamenlijke lunch in Het Markehuis. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje en rond een uur of zes keerden de laatste vrijwilligers huiswaarts.

20150321 NL Doet 080 VvV

Dat vrijwilligers onmisbaar zijn, maakt een dag als deze duidelijk. Zeker in een “Grolloo is Zo!”-jaar, waar naast de sowieso al drukke activiteitenkalender nog eens een keur aan speciale evenementen wordt toegevoegd. Dank dus aan die vrijwilligers, maar ook aan de ondernemers en de fondsen die dit allemaal mogelijk maken.

 

oranjefonds200

 

NL-Doet Ville Fleurie 2015