GiZ Logo

La fin de Ville Fleurie

Het einde van Bloemendorp Grolloo. Of toch niet?

Ville Fleurie fin 001Afgelopen zaterdag hebben de bestuursleden van Volksvermaken de bloembakken opgeruimd. Bakken en potgrond zijn opgeslagen en misschien gaan we deze nog eens opnieuw gebruiken. Van veel inwoners hebben we begrepen dat men het wel leuk vond staan. Van een enkeling kregen we de vraag of we dit nog weer gaan doen. Tja, we bewaren de bakken natuurlijk niet voor niets, maar verkoop van de bakken is ook een optie.


Ville Fleurie fin 002Op 20 januari 2016 houden wij onze jaarvergadering. We willen dan het besluit nemen over een eventueel vervolg. Uw mening is voor ons van groot belang, want u zult een vervolg moeten dragen. Daarnaast zullen we een oplossing moeten vinden voor de kosten. Of wil uw buurt hier voor zorgen? Wij horen het graag.


Ville Fleurie fin 003

Dank

In het vorige bericht hebben we iedereen bedankt die heeft meegeholpen. Deze keer willen we speciaal diegene benoemen waar wij altijd een beroep op kunnen doen als het gaat om materiaal of middelen. Fam. H. Hagting, fam. J. Reinders en fam. B. Meems bedankt. Ook willen we Tienke en Niekus noemen. Super dat we jaar in, jaar uit gebruik mogen maken van schuurruimte van De Berenkuil.