GiZ Logo

Bloemendorp Grolloo ten einde

 

Bloemendorp Grolloo
En hoe nu verder.......?

bloemendorp entree bord posterOp zaterdag 21 november 2015 komt er een eind aan Bloemendorp Grolloo. Na een langzame start kwamen de bloemen toch op gang. De fuchsia’s doen het nu zelfs goed. Maar toch, aan alles komt een eind en nadat we het opruimen al een paar keer hebben uitgesteld, zullen we proberen in een dag de bermen weer te ontdoen van de bloembakken.

Gaan we dit nog eens doen?

Tja, wat vindt u? Gaan we het nog eens weer doen? En wie gaat dat betalen? Vragen die op dit moment bij het bestuur op tafel liggen. Hebt u een idee of een mening? Schrijf dan even een briefje of een mailtje aan het secretariaat.

Het materiaal

De bakken zijn er nu eenmaal. Het bestuur van Volksvermaken heeft besloten de bakken en de plantaarde op te slaan. De bloemen kunnen we helaas niet overhouden.
Wij zoeken nog een 12 m2 schuurruimte voor opslag van de bakken. Heeft u nog ruimte tot mei 2016 dan horen we dat graag even. Daarna worden de bakken gebruikt of verkocht.

Belang bij de bloemen?

Hebt u een kas of anderszins de mogelijkheid om geraniums en fuchsia’s over te houden en u zou graag wat van de bloemen willen hebben, geef dit dan even door aan het secretariaat. Doe dit wel voor woensdag 18 november a.s. Hierbij hebben de vrijwilligers die de bloemen hebben verzorgd uiteraard voorrang.

Beslissing

Op 20 januari 2016 houden wij onze jaarvergadering. Naast de gebruikelijke onderwerpen als financiën, bestuur, programma, e.d., willen we dan het besluit nemen over een eventueel vervolg. Uw mening is voor ons van groot belang, want u zult een vervolg moeten dragen.

Laat het ons dus weten!

Contactgegevens vindt u hierboven. Even een briefje, een mailtje of via het contactformulier op de website en u helpt ons een juiste beslissing te nemen.

Dank

Tot slot willen wij iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen Bloemendorp Grolloo tot een succes te maken. In het bijzonder de verzorgers van de bloemen. Zonder jullie had het er niet zo fleurig uit gezien.