logo vvv rwbVerslag AW4D 2019

 

logo AW4D Grolloo klein

AVONDWANDELVIERDAAGSE 2019

Alweer voor de 5e keer op rij hebben we afgelopen week de avondwandelvierdaagse gehad.

2019 AW4D 006Met weer een mooi aantal (110) kinderen en volwassenen zijn we de 5e AW4D afgelopen dinsdagavond onder bloedhete ( 35 graden of hoger) omstandigheden gestart. Velen hebben dan wel hun doel voor vanavond bijgesteld en hebben ipv de 10 km de 5 km gelopen. 6 deelnemers hebben ondanks de warmte toch dapper de 10 km gelopen.

De andere avonden was het heerlijk wandelweer en hebben velen 10 km gewandeld. Elke avond een andere route en op de donderdag konden we een route van 5 of 10 km lopen in Schoonloo, deze route was uitgezet door ActiviteitenClubske “het broeinest”.

2019 AW4D 008Elke avond waren de stempelposten weer bemand door trouwe en nieuwe vrijwilligers en werden we dagelijks voorzien van Ranja/water en wat lekkers. Dinsdagavond een bidon met heerlijk koud water en een bekertje fruit van Kinderopvang Ot en Sien, Woensdagavond waren er appels van de Rabobank, en een ijsje bij terugkomst van de VVV, Donderdagavond heerlijk snoep van ActiviteitenClubske “het broeinest” en Vrijdagavond appels en bananen van Kristian en Corine .

2019 AW4D 010Crescendo was vrijdagavond aanwezig voor de muzikale begeleiding van de intocht, en bij het Markehuis konden we allen nog even genieten van de jongste drummertjes van Crescendo, en kon men nadien de felbegeerde medaille in ontvangst nemen.

Hierbij willen we dan ook al onze sponsoren- KDV Ot en Sien, Rabobank, ActiviteitenClubske “het broeinest” en Kristian en Corine bedanken voor de heerlijk versnaperingen onder weg. Crescendo bedankt voor de muzikale ondersteuning en Bertus Reinders bedankt voor de mooie routes en verder alle vrijwilligers - Hennie Enting, Dinie Kuipers, Lientje Reinders, Tjitske Hiemstra, Jannie Lesschen, Ria Beijering , Zwaantje Schrotenboer en Hendrikus Schrotenboer bedanken voor de verzorging op de stempelposten

Het bestuur van de VVV kijkt weer terug op een geslaagde AW4D.

Overige foto's in het fotoalbum!