logo vvv rwbAvond wandelvierdaagse 2017

 

Vrijdagavond om 20:15

 verzamelen speelplaats

 Lienstukken! Thema Hawaï!

 27 juni t/m 30 juni Avondwandelvierdaagse

logo AW4D Grolloo kleinNa het succes van vorig jaar gaat de Vereniging voor Volksvermaken, zoals toegezegd, weer een avondwandelvierdaagse organiseren. Wij zullen andere verenigingen benaderen om ons te assisteren waar dan mogelijk is.

De routes zullen bestaan uit twee afstanden per avond. Een keuze van ongeveer 5 of ongeveer 10 kilometer per avond. De routes worden aangeduid. We vragen een zo klein mogelijke bijdrage per persoon, waarbij wij zorgdragen voor de water of ranja onderweg. De laatste avond worden we door Crescendo binnengehaald. Gezelligheid en actief bezig zijn, wat wil een mens nog meer?

De avondwandelvierdaagse vindt plaats van

dinsdag 27 juni 2017 t/m vrijdag 30 juni 2017

De start en finish zijn vanaf Het Markehuis. Behalve op donderdag, want dan starten we in Schoonloo voor een rondje Schoonloo. Er kan elke avond gestart worden tussen 18:00 en 19.00 uur waarna men een mooie route van ongeveer 5 of 10 km kan lopen door de prachtige omgeving van Grolloo (of Schoonloo). Iedereen kan hieraan meedoen.

Je kunt zowel individueel als in groepsverband lopen. Gezellig met je klasgenootjes lopen, in teamverband of met de hele buurtvereniging aan de wandel.

ORGANISATIE

Wij gaan er van uit dat iedereen zich vooraf aanmeld. Voor opgave zie hieronder. Vooraf opgeven maakt dat we de avonden beter kunnen organiseren, dus maak hier s.v.p. gebruik van. Tevens is het zo dat er mogelijk geen medaille voor u beschikbaar is indien u zich niet vooraf - en tijdig - aanmeldt. U dient zich aan te melden voor 23 juni a.s.

U meldt zich op de eerste avond dat u meedoet - voor de meeste mensen zal dit dinsdagavond zijn - tussen 17:45 en 19:00 uur bij de start. U krijgt een op naam gestelde stempelkaart, geldig voor 4 avonden. De kaart wordt afgestempeld bij de start en op de desbetreffende avond.

Er bevindt zich op de 5 km route een stempelpost en op de 10 km route bevinden zich 2 stempelposten. Tevens stempelt u af bij de finish.

U hoeft niet alle avonden mee te wandelen, alhoewel dat natuurlijk wel de bedoeling is. Het is niet voor iedereen mogelijk elke avond mee te doen. Voor iedereen die drie avonden of meer meeloopt en dus een zodanige stempelkaart kan tonen, zorgen wij voor een medaille.

Hawaii Blouse Dameshawaii blouse shaun

Op de laatste avond proberen we gezamenlijk het laatste stuk naar Het Markehuis af te leggen, vergezeld van de klanken van muziekvereniging Crescendo. Hiertoe wordt iedereen gevraagd rekening te houden met de verzameltijd, welke wij op 20:15 uur hebben gezet. Start dus op een zodanig tijdstip dat je, met de door jouw gekozen afstand, tijdig aanwezig bent. De locatie waar we verzamelen is (onder voorbehoud) de speelplaats aan de Lienstukken.

Nieuw

We zouden het leuk vinden wanneer de deelnemers zich op de laatste avond verkleden. Het thema is Hawaii!

OPGAVE

  • Graag opgeven voor 23 juni a.s.
  • Iedereen wordt verzocht zich via het aanmeldformulier aan te melden. Mensen zonder internet worden via het sportkrantje(SGO) of de Boerhoorn (Schoonloo) geïnformeerd. Zij kunnen zich middels een ingevuld briefje aanmelden.
  • Kinderen t/m de basisschoolleeftijd kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder, verzorger of begeleider. Per dag vermelden op het aanmeldingsformulier wie het kind begeleid.
  • De link naar het aanmeldformulier vindt u onder aan dit bericht.

Kosten deelname

  • Deelname kost € 4,00 pp. (ouder dan de basisschoolleeftijd)
  • Donateurs Volksvermaken € 3,00 pp. (ouder dan de basisschoolleeftijd)
  • Kinderen van de basisschool betalen € 2,00. 
  • Het te betalen bedrag graag tijdens het afhalen van de stempelkaart(en) gepast te voldoen.

Verklaring korting donateurs VvV

Dit evenement wordt georganiseerd door de Vereniging voor Volksvermaken (VvV) i.s.m. Basisschool De Drift en S.G.O. Het wordt gefinancierd door Volksvermaken met ondersteuning van de gemeente Aa en Hunze. Donateurs van de VvV krijgen jaarlijks korting op deelnamekosten van een of meerdere activiteiten. De VvV heeft besloten een korting toe te passen van € 1,00 pp tijdens de AW4D.

Klik hier voor het formulier Aanmelding AW4D