GiZ Logo

Kunst en vliegwerk 2015

Expositie KUNST EN VLIEGWERK in Grolloo groot succes.

In het kader van Grolloo is Zo! is er in het weekend van 24 en 25 oktober een expositie gehouden van kunst, kunstnijverheid en hobby-activiteiten. Deze expositie gaf gelegenheid aan mensen uit Grolloo en omgeving hun werk te tonen.

kunstrakket

Ruim 25 deelnemers maakten hiervan gebruik. Een en ander vond plaats in het Markehuis. Na een openingswoord van Harry Dijkstra, wethouder in Aa en Hunze, konden de aanwezigen genieten van het getoonde. Totaal waren er dit weekend een kleine 300 bezoekers.

Nieuw bij dit evenement was dat mensen uitgenodigd werden om geschreven werk aan te bieden. Het resultaat daarvan wordt binnenkort bekend gemaakt.

Speciaal betrokken bij Kunst in Grolloo waren de leerlingen van OBS De Drift. Met als motto “KUNST EN VLIEGWERK” werd hard gewerkt aan kunst die kon vliegen of iets met vliegen te maken had. Maar liefst 12 vrijwilligers en 4 leerkrachten begeleidden deze activiteit. Het resultaat was er dan ook naar!

Foto's tijdens Kunst en Vliegwerk op school

Foto's tijdens Kunst en Vliegwerk 

logo Eigenwies

Op zondag was er een muzikale bijdrage van het jeugdorkest EIGENWIES. Een onderdeel van de muziekvereniging Crescendo. Het optreden was van hoge kwaliteit en werd enthousiast door de bezoekers ontvangen. Ook bij het herhaalde optreden ontmoette de jeugd een daverend applaus.

Al met al een zeer geslaagd geheel, dat recht doet aan de stelling dat Grolloo een broedplaats is van talent!

 

De Vereniging voor Volksvermaken bedankt het organiserende dus Henk Zeelenberg en Rens van Velden. Het was helemaal top en dat is voor een groot deel aan jullie inzet te danken!

Luister hier naar het interview dat Henk heeft gegeven voor RTV Drenthe!