GiZ Logo

Groot Grolloo is Zo!-zeskamp 2015

centrifugaal

Groot Grolloo is Zo!-zeskamp

Zaterdag 22 augustus 2015

Hallo inwoner van Grolloo, Papenvoort of Vredenheim,

Weet u het nog? De zeskamp van 2010? Hoe geweldig spannend het was? Nou, in deze editie van Grolloo is Zo! willen we het zeker zo spannend maken. Een feest om mee te doen, maar ook een feest om naar te kijken. Wij dagen u graag uit!

Op 22 augustus willen we de buurten uitdagen de strijd met elkaar aan te gaan tijdens een zeskamp. We halen weer de beproefde spelen uit de kast. Wel is het zo dat er deze keer geen quiz wordt gespeeld. Alle wedstrijdonderdelen spelen zich af op De Merk (grasland tussen CR Hofsteenge en CR Gerrie) en op de Hoofdstraat.

Heb jij al met de buren of de buurt overlegd? Stel een team samen en meld je aan! Elk team zal een gedetailleerd informatiepakket krijgen. Een voorbeeld is via de link hieronder te downloaden.

Op basis van de evaluatie van vijf jaar geleden, vragen we niet iemand in een buurt om ons te helpen, maar laten we het initiatief aan jou over.

Graag voor 10 augustus aanmelden met een of meerdere teams per straat of buurt. Per team minimaal 4 en maximaal 6 personen, waarvan minimaal 1 persoon vrouwelijk. De samenstelling van de teams kan later worden doorgegeven. Ieder team zorgt voor 1 vrijwilliger.

We denken aan de volgende spelelementen:

• Trekkerduwen
• Zeephelling
• Reuzenpuzzel
• Centrifugaal kegelen
• Horizontaal kratje stapelen
• Voor- en achteruit skiën

Aansluitend zal de prijsuitreiking zijn.

Elk team zal een gedetailleerd informatiepakket krijgen.

De avond zal strak worden georganiseerd om een en ander vlot te laten verlopen. In 2010 liep het prima. Wij hopen op voldoende deelname uit de buurten en mocht u niet zelf meedoen, dan rekenen wij toch op u als toeschouwer en supporter van uw buurt. De avond begint om 19:00 uur en we denken het sportieve deel om 22:00 uur te hebben afgerond. Meedoen is natuurlijk ook hier belangrijker dan winnen, maar voor de winnaar hebben we wel iets leuks in gedachten.

opgaveformulier Groot Grolloo is Zo!-zeskamp 2015

teamboek met gedetailleerde beschrijving 2015

verslag Groot Grolloo is Zo!-zeskamp 2010

foto's Groot Grolloo is Zo!-zeskamp 2010