GiZ Logo

Grolloo is Zo! feest was weer super!

 

Het zit er weer op. Het grote Grolloo is Zo!-feest. Ruim 270 mensen hebben genoten van een heerlijk warm en koud buffet. De geluiden die wij hebben opgevangen waren allemaal zeer lovend.
Met een extra en voortreffelijk optreden van schoolband SUFF van het Terra in het voorprogramma was het vanaf acht uur aan 2Gift om er een super feest van te maken. En dat is prima gelukt!

Verschillende inwoners waren schitterend uitgedost en eigenlijk had bijna iedereen wel iets gedaan, al was het de alpinopet. Toch bracht dit, natuurlijk met Eiffeltoren en de verder prachtige aankleding met lavendelposters, blauw-wit-rode kaarsjes, Franse vlaggetjes en de bloemetjes op tafel, een echte Franse sfeer. Het bestuur is enorm blij met de vele complimenten die we hiervoor mochten ontvangen. Er is dan ook enorm veel werk verzet. Natuurlijk door bestuursleden en aanhang, maar ook door de ondernemers die ons hebben geholpen.

Wij willen in ieder geval de bouwbedrijven Enting, Jansen en Stoffers bedanken voor materiaal en diensten. De firma Vreugdenhil voor het lenen van de planten en bloemen ter aankleding van het podium. Sipma Transport voor het gebruik van de splinternieuwe opleggers. Zonder de aggregaat van Henk Bousema hadden we het ook niet gered. Schilderbedrijf Roukes, de mensen van de EHBO en natuurlijk de catering CR Gerrie en CR Hofsteenge. Schoolband SUFF en partyband 2Gift en niet te vergeten onze enthousiaste bezoekers. Super bedankt allemaal!

Het hele Grolloo is Zo!-jaar, met tal van activiteiten, wordt gedragen door een groot aantal sponsoren. Wij verwijzen graag naar onze website voor verdere informatie.

Zo, en dan nu verder met de voorbereidingen voor het zomerfeest en de zeskamp. Kom jij ook? Doe jij ook mee?

Wij horen graag van je!

Foto's van deze bijzondere middag zijn hier te zien.