GiZ Logo

Groot Grolloo is Zo!-feest 2015

 

afficheGiZfeest201520 juni - Grolloo is Zo! -feest


Op deze zaterdag van juni rekenen we op mooi weer. Dan organiseren we, in het kader van GROLLOO IS ZO!, een groot dorpsfeest. Het eerste deel van dit buitengebeuren is bedoeld voor alle inwoners van Grolloo, Papenvoort en Vredenheim en de entreekosten/deelnamekosten zullen minimaal zijn. Het ligt in de bedoeling om er een feest van te maken voor jong en oud. Volksvermaken wil op deze manier iets terugdoen voor de steun die wij al jaren van de inwoners ontvangen.

Voor alle inwoners van Grolloo, Papenvoort en Vredenheim is er een warm buffet en daarna een feestavond met de partyband 2Gift.

Tijden

  • Aanvang warm buffet 18:00 uur
  • Aanvang feestavond 20:00 uur
  • Open voor mensen van buiten Grolloo en omstreken 21:00 uur
  • Einde 24:00 uur

Kaarten

We willen graag vooraf weten of u met ons mee-eet. We bieden u daarom twee mogelijkheden om kaarten te kopen bij CR Gerrie:

  • Maandag 8 juni 17.00 – 19.00
  • Woensdag 10 juni 16.00-18.00

Kaarten online bestellen? KLIK HIER!

Kosten

Voor inwoners van Grolloo, Papenvoort en Vredenheim hanteren we de volgende prijzen:

  • Warm-buffet € 12,50 (aanvang 18:00 uur) Kinderen t/m 12 jaar € 6,50
  • Entree feest € 2,50 (aanvang 20:00 uur) Kinderen t/m 12 jaar € 1,50

Vanaf 21:00 uur is het terrein voor iedereen toegankelijk, de toegangsprijs is dan € 5,00. Deze kaarten zijn op de avond zelf te koop.


lelijk eendFrans thema

Een decor van lavendel, zonnebloemen en natuurlijk de Eiffeltoren brengen u hopelijk in Franse sferen. Het zou leuk zijn als u uw kleding afstemt op het thema, maar dit is niet verplicht. Wij zijn al blij wanneer u aanwezig bent!

Locatie

Dit festijn wordt gehouden op de Hoofdstraat tussen CR Hofsteenge en CR Gerrie.


Decor

In tegenstelling tot de vorige edities vragen wij deze keer geen medewerking van de buurten voor wat betreft decorbouw. Wel zouden wij het leuk vinden wanneer u bijdraagt aan een Franse sfeer door bijvoorbeeld uw kleding.